Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti

Raspored pristupnika na dodatnoj provjeri - jesenski rok

 

Dodatna provjera specifičnih znanja, vještina i sposobnosti provodi se 11. rujna 2017. na Fakultetu za odgojne i obrazovne znanosti, Ulica cara Hadrijana 10 d, Osijek (Nastavna zgrada) prema objavljenom rasporedu.

Na provjeru je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu radi utvrđivanja identiteta i sportsku opremu (majica kratkih rukava, kratke hlačice/tajice i sportsku obuću).                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Pristupnik Pristupnik koji ne pristupi dodatnoj provjeri ili ne donese odgovarajuću identifikacijsku ispravu, eliminirat će se iz daljnjeg postupka.

Pristupnici koji su prilikom predaje obrasca priložili svjedodžbu o završenoj glazbenoj školi nisu obvezni pristupiti provjeri glazbenih sposobnosti.

 

PODJELA PRISTUPNIKA U GRUPE ZA RAZREDBENI POSTUPAK UČITELJSKI STUDIJ I STUDIJ RANOG I PREDŠKOLSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA - jesenski rok