Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti

OBAVIJEST O TESTIRANJU ZIMSKOGA I UPISU U LJETNI SEMESTAR

 

Za ovjeru zimskoga semestra i upis ljetnog semestra  ak. godine 2017./18.   studenti su obvezni

  • upisati se u ljetni semestar putem studomata: https://www.isvu.hr/studomat/prijava od 14.  do 20. veljače 2018.
  • indeks (obvezno s prikupljenim svim potpisima) nakon prijave putem studomata predati u Ured za studente  (odložiti ga u kutiju s oznakom studija i studijske godine) najkasnije do veljače 2018.

Studenti koji ponavljaju godinu ne upisuju se u viši semestar, osim ako imaju obvezu upisa i slušanja predmeta iz ljetnog semestra.

Studenti na dovršenju studija   i studenti koji su prešli s drugih sveučilišta    obvezno se trebaju  javiti u Ured za studente - ukoliko se ne uspiju upisati viši semestar putem studomata.

Ukoliko student nije ostvario pravo na  potpis nastavnika za ispunjene obveze pojedinih kolegija, ima mogućnost  predati  molbu za naknadno testiranje semestra i upis u viši semestar  bez potpisa. Molbe je obvezno predati u Ured za studente najkasnije do 15. veljače 2018.   Obrazac molbe dostupan je na   mrežnoj stranici Fakulteta http://wt.foozos.hr/obrazac-za-molbe

Napominjemo da  će se ovjera zimskog semestra i upis u ljetni  obaviti isključivo za indekse koji su pravovremeno odloženi  u za to predviđene kutije  u Uredu za studente. Indeksi ostavljeni u pretincima pod slovom prezimena neće biti testirani.

Za  sva eventualna pitanja ili probleme oko upisa   molimo da   kontaktirate Ured za studente na:   referada@foozos.hr